For more than thirty years, „A.C. POP LAW OFFICE” has been positioned as one of the leading law offices in Romania with strong international relations.

Over 30 years of excellence in law

Cabinetul Individual A.C. Pop

Cabinetul Individual A.C. Pop a fost înființat acum 30 de ani și încă de la început a fost poziționat ca unul dintre cele mai importante cabinete de avocatură din România, având o strânsă cooperare cu organisme și societăți internaționale în domeniu.

Fondat de Alin C. Pop, Cabinetul s-a dezvoltat într-o manieră susținută și dinamică, extinzând ariile sale de competență și activitate, fructificând idei și oportunități și generând o creștere constantă a conștiinței comune.

Dedicați nevoilor clientului nostru, oferind rezultate de calitate, biroul nostru a jucat în mod continuu un rol important pe piața românească și europeană atât în acordarea de consultanță, cât și în reprezentarea în fața instanțelor naționale și internaționale. Suntem alături de partenerii și clienții noștri susținând evoluția acestora prin construirea unei fundații solide și elaborarea unor strategii adaptate nevoilor fiecăruia, astfel încât performanța să fie atinsă și obiectivele realizate.

Serviciile noastre se ridică la cel mai înalt nivel de profesionalism, împlinând astfel nevoile individuale ale clienților noștri. Calitatea serviciilor și accesibilitatea sunt princpiile fundamentale ale echipei noastre. Suntem la dispoziția clienților noștri ori de câte ori serviile noastre sunt solicitate, răspunzând prompt, documentat, complet și oferind soluțiile cele mai eficente.